Molett Divat! Mert nem csak az XS-es nőké a világ

Molett Divat! Mert nem csak az XS-es nőké a világ

Ha azok közé a különleges hölgyek közé tartozol, akik a tömegtől különbözve a molett divat csodás darabjaiban tudják elbűvölni a világot, akkor biztosan Te is gondoltál már arra, hogy mennyivel könnyebb azoknak a nőknek, akik jártukban keltükben bárhol könnyen találnak maguknak egy-egy csodás női rucit és ezért sokszor szívesen cserélnél is velük, mert Te is szeretnél mindig ugyan olyan csinosan öltözni, mint a konfekció méretet viselő hölgyek.

Te mindent megteszel, mert folyamatosan keresed, kutatod, de sajnos nem találod azt az álomrucit még olykor a molett divat világában sem, amiben igazán nőies lehetsz, de most már tényleg szeretnéd, ha találnál magadnak valami dögös kis holmit, ami nem csak divatos, hanem kényelmes is egyben.

Nem beszélve azokról a helyzetekről, amikor beleszerettél egy-egy darabba, de a próbafülkében szembesülsz azzal, hogy ezt is bizony csak az XS-es nők tudják felvenni, mert nagyon kisméretű, hiába van beleírva akár mi. „Ez bizony kicsi!”

Teljesen megértem a problémádat, mert mindnyájan voltunk már úgy attól függetlenül, hogy molett divatot hordunk, vagy sem, hogy beleszerettünk egy ruhába, de sajnos nem állt jól rajtunk, mert azt nem a mi alakunkra szabták.

A DAJKÓKER DivatGardrób a nőiesség elkötelezett híve

Hisszük és valljuk, hogy a nőiesség és a szépség nem méretfüggő és tudjuk, hogy minden nő megérdemli azt, hogy saját ízlése szerint mindig stílusosan öltözködjön! Nem beszélve arról a szomorú tényről, amit a nagy divatmárkák engednek meg maguknak, hogy csak konfekcióméretben gyártanak ruhákat, kirekesztve így azokat a különleges hölgyeket, akik különböznek a tömegtől.

OKTÓBER 9-étől már molett divattal is kedveskedünk
molett-divat-victoria-maxi

Molett Divat by Victoria Maxi

A jó hír az, hogy hamarosan azoknak a hölgyeknek is kínálunk megoldást, akik tudják, hogy az élet nem áll meg az XL-es méretnél, mert októberben érkeznek üzletünkbe a molett divat világából a magyar tervezésű Victoria Maxi és a Wannabee csodás darabjai és segítünk Veled együtt bebizonyítani azt, hogy nem csak az XS-es nőké a világ!

A Victoria Maxi és a Wannabee ruhái egészen 56-os méretig készülnek és az extra mérettel együtt nagyon finom szabásúak, divatosak, fiatalosak és egyediek egyben!

Ha Te is molett divatot hordasz, akkor készülj, mert 2015. október 9-én érkeznek és egy különleges akció keretében fognak debütálni a molett divatrucik üzletünkben, de erről még több infó folyamatosan a Facebookon.

Még jobbá tesszük a mindennapjaidat!

Azért döntöttünk úgy, hogy Veled tartunk a molett divat világában, mert még jobbá szeretnénk tenni a mindnapjaidat azért, hogy segítsünk bebizonyítani, hogy Te is ugyan olyan vonzó és magabiztos lehetsz, mint mindenki és ne győzd bezsebelni az elismerések sokaságát!

Ezt tudja a DAJKÓKER

Minden Nő egyet ért abban, hogy az igazán figyelemre méltó Nő, akkor tud az életben magabiztos lenni, ha mindig fantasztikusan érzi magát a bőrében! Ha velünk tartasz, ez vár Rád is!

Gyere el hozzánk és tárazd be ruhatárad kedvedre és tarts velünk a Facebookon!

Hozzászólások