Őszi trendi divat a Masca Fashion-el

Őszi trendi divat a Masca Fashion-el

Ha még nem foglalkoztál vele, hogy mi lesz a 2015/16 ősz-tél trendi divatja, akkor most megmutatom Neked a Masca Fashion őszi kollekcióján és ha esetleg még nem ismernéd a magyar divatvilág egyik legfeltörekvőbb fast fashion divatmárkáját a Masca-t, akkor most bemutatom Neked ezt a fiatal divatcéget azért, hogy lázasan tudj készülni Te is az idei trendi divat jegyében.

Masca Fashion aki képes megváltoztatni a hétköznapokat

2010.02.11-én a Masca Fashion megálmodói útnak indították a márkát, megkezdve ezzel a Masca kalandos utazását. A magyar trendi divat szerelmeseinek a Masca Fashion darabjai egy elérhető, könnyed és természetes értéket képviselő divatmárkaként állnak rendelkezésére.

A Masca Fashion tervezői szakértelme, szabászati tudása és igényes eldolgozású ruhadarabjai olyan értéket képviselnek, amelyek valóban megkülönböztetik a trendi divatért epedezőket elbűvölni vágyú magyar divatmárkáktól és hozzájárulnak ahhoz, hogy igazán vonzó ruhadarabok szülessenek, amelyek olyan fantasztikusak, hogy minden nő figyelemre méltónak és még magabiztosabbnak érzi benne magát

Színek, váltakozó anyagok és apró részletek
trendi-divat-masca-szines-ruha

Masca Muszlinos Ruha | | Trendi Divat 2015 Ősz

Színek és minták, apró részletek, ami a Masca-t megkülönbözteti másoktól. Tökéletes szabás, igényes eldolgozás. Ruhák, nadrágok, felsők és tunikák, amelyben egyszerűen jól érzi magát egy nő. A Masca Fashion a hazai trendi divat világában Téged tükröz, így mindig önmagad maradhatsz. Pamut és csipke alapanyagokat hasznának a tervezők, hogy a bőrödhöz érve minden ruhadarab elbűvölő kényelmet biztosítson viselés közben.

Azon túl, hogy stílust teremt…
trendi-divat-masca-fashion-csipkés-ruha

Masca Csipkés Ruha| Trendi Divat 2015 Ősz

Reggel, délben és este is stílust teremt, olyan öltözetet, amely igazán illik hozzád. A tunikákba és ruhákba kombinált csipke mindig elegáns hatást kelt. A tervezők belőletek inspirálódnak, a mindennapokból merítenek ötletet, hogy olyan darabok szülessenek, aminek köszönhetően mindig az elégedett és magabiztos nő néz vissza a tükörből.

Minden kollekciójában megtalálhatóak a kényelmes, bő fazonú ruhák, tunikák és a szűk fazonú extravagáns és elegáns ruhák is, hogy mindenki megtalálja a kedvére való darabokat.

Változatos szezon elé néz a Masca őszi kollekciója
trendi-divat-masca-fashion-ruha

Masca Női Ruha | Trendi Divat 2015 Ősz

Az idei ősz trendi divat irányzatait követve a Masca ellenállhatatlan ruhakölteményeit is a nőies szabás, a meleg földszínek, a bőr és a csipke gyönyörű kombinációja ihlette. Az őszi trendben sem kell lemondanunk a virágos és a csíkos ruhákról sem, hiszen egy hűvösebb napon egy szép harisnyával és egy magas sarkú cipővel, vagy csizmával igazán stílusosak leszünk és még fázni sem fogunk benne. A csajos virágminták mellett a 70-es évek hippi stílusa sem maradhat el a rojtos rucikkal kiegészítve. A sötét színeket felváltja a bézs és a nyár trendi divatjának kedvenc korall színe is előkerül a kollekciókban, de természetesen az örök fekete-fehér darabok sem maradhatnak el.

Tetszett a cikk az idei ősz trendi divatjáról a Masca-val?
Oszd meg velünk véleményed Te is hozzászólásban és olvasd a blogot rendszeresen!

Hozzászólások