Egy csöppnyi Budapest…

„Egy csöppnyi Budapest, Jászfényszaru szívében.”


A DAJKÓKER DivatGardrób egy kis vidéki üzlet Jászfényszaru szívében, amely az egyéni stílusával és a maga családias hangulatával egy valódi ékszerdoboz. Az üzlet egyéniségét, hangulatvilágát, maga az épület és a környezet is nagyban meghatározza. Az ide járó vásárlók ragaszkodnak ahhoz a megmagyarázhatatlan érzéshez, amit ez a bolt nyújt nekik. Sokan ellátogatnak a környékről sokszor a hely hangulata miatt is: olykor csak csodálkozni, gyönyörködni. A DAJKÓKERT 2011-ben Janik Anita és Dajkó György alapították.

Az igazi budapesti belvárosi exkluzív kis üzletek varázsát idézi a bolt mérete és kialakítása is és különös ízt ad az élménynek a megbabonázó termékkínálat sokszínűsége. Emellett nagyon fontos az, hogy a betérő vendégek mindig udvarias, hozzáértő kiszolgálásban részesüljenek és azt kapják amire vágynak.


 Ezért első perctől nagy figyelmet szentelünk vásárlóink jelzéseire és ennek megfelelően alakítunk mindent.


Honnan a "Csöppnyi Budapest..." mottó?

Az évek során a Dajkó Udvarházba és azon belül is a DAJKÓKERBE látogatók véleménye ihlette e mottót.

Jó érzéssel tölt el, amikor ilyen és ezekhez hasonló önfeledt és őszinte vélemény üti meg az ember fülét:

„Ez itt a Váci utca?”
„Ennek a boltnak a Kígyó utcában lenne a helye"
„A Király utcában is vannak ilyen boltok.”
„Ez a körúton is simán megállná a helyét.”
„Itt a környéken se Hatvanban, se Jászberényben nem tudom, hogy lenne ilyen bolt. Csak Pesten!”
„Eddig nem is tudtam, hogy itt Jászfényszarun ilyen szalon van!”

Ilyeneket hallva értelmet nyer a mindennapos munka, amiből azt látjuk, hogy van értelme azon dolgozni, amiben hiszünk. Ismerd meg a DAJKÓKER sztoriját Te is, amiből megtudhatod, hogy honnan jött az ötlet.


Nem jártál még nálunk? Akkor gyere és Te is gazdagodj egy csodálatos élménnyel. ITT találod elérhetőségeinket és a megközelíthetőséget.

Ha pedig Te már a kedves vásárlóink közé tartozol, akkor olvasd rendszeresen a blogot és légy naprakész, tarts velünk a Facebookon is!

Hozzászólások