MEGHÍVÓ: Új DAJKÓKER 3 Kísérleti Megnyitó Napra

MEGHÍVÓ: Új DAJKÓKER 3 Kísérleti Megnyitó Napra

Szeretettel megívunk 2016.02.12-én 9:30-17:00 óra között, MOST PÉNTEKEN a fehérnemű boltrésszel kibővült és teljesen átalakult Új DAJKÓKER 3-ban tartandó premier előtti különleges és egyszeri akciókkal egybekötött 1 napos Kísérleti Megnyitó Napra, ahol Stílusszín Stylingot és egy Ajándékutalványt lehet nyerni! Valamint az új zokni, harisnya, fehérnemű, gyerek harisnya, gyerek fehérnemű újdonságokon túl, számos új normál és molett női ruha és több tucat női táska, parfüm, körömlakk is érkezik.

„Ugyan mit kapok ezen a napon, amit máskor nem?

Kedvezményesen, limitált és eddig még nem látott ruhákból, fehérneműből és divattáskákból elsők között válogathatok egyetlen napon? Mindezt exkluzív és teljesen megújult környezetben, ahol minden rólam szól és a legújabb szerzemények lehengerlő megjelenést és elragadó bókok sorát vonzzák majd Rám?!” Igen, ezt mind megkapod!

„Ezt akarom és most épp itt az ideje lecserélni az intim és utcai ruhatáram!” Akkor ne gondolkozz, mert…

…szembe kell nézni a 2016-os elkerülhetetlen beszállítói áremelésekkel is, ami a termékek igen jelentős részét érinti és ha most nem jössz, akkor Neked megint csak az áremelés utáni kicsontozott maradék jut, ráadásul drágábban, mint  másnak. Ha lemaradsz, akkor a tavalyi és egyben akciós áraknak, egyszerre inthetsz búcsút.

Gyere EL MOST Pénteken! Most minden termékhez akár VIP kedvezménnyel juthatsz hozzá és a nap végén kisorsolunk egy 20.000 Ft értékű Stílusszín Styling tanácsadást, egy 10.000 Ft értékű Ajándékutalvánnyal!

Lássuk mik az AKCIÓK:
  • #1 BEVEZETŐ ÁRAS FEHÉRNEMŰK

Ha legalább három darab fehérneműt / alsóneműt (női és gyerek zokni, harisnya, bugyi, melltartó, férfi alsónadrág, stb.) választasz, akkor a két darab kedvezőbb árut csak most, fél áron adjuk Neked. FIGYELEM! Csak a limitált kezdőkészlet erejéig!

  • #2 SZABADON VÁLASZTHATÓ TERMÉK AJÁNDÉKBA, INGYEN

Bármit vásárolsz (ruha, táska, parfüm, stb., azaz minden termék, kivéve fehérnemű) még egy terméket (akár ugyan olyan értékűt) ajándékba választhatsz mellé ingyen! FIGYELEM! Csak az első 75 vásárló!

  • #3 MINDEN NŐI RUHA 5.490 FT EGY SZTENDEREN KÉSZLETKISÖPRÉS

Akár 70% kedvezménnyel 5.490 Ft-os egységáron juthatsz hozzá csak ezen a napon egy csomó tízen ezres ruhához (felső, tunika, pulcsi, kabát)! FIGYELEM! Csak 1 sztendernyi, amíg tart!

Mitől különleges?

Mivel sok, valóban igényes eddig még nem látott újdonság lesz: zokni, harisnya, fehérnemű, gyerek harisnya, gyerek fehérnemű, női felső, molett ruha, női táska, parfüm, körömlakk, stb. és most mind hihetetlen, kedvezményes lehetőségekkel fűszerezve adjuk Neked, csak ezen az egy napon. Valamint a 2016-os elkerülhetetlen beszállítói áremeléseket ezen a napon utoljára hagyjuk figyelmen kívül. Te lehetsz az első szerencsések egyike, aki láthatja az elit bevásárló utcák hangulatát és színvonalát kölcsönző teljesen megújult Új DAJKÓKER 3-at. A nap végén akár lehet, hogy Te nyered a Stílusszín Styling tanácsadást az ajándékutalvánnyal. Minden termékre 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Ha mégsem tetszik, akkor 15 napon belül visszahozhatod és visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük Neked.

Miért kísérleti?

Azért kísérleti, mert hivatalosan 2015.02.16-án, kedden fogunk a kibővült, új BOLTrésszel együtt rendes kerékvágásban megnyitni és ez a kísérleti nap egyfajta premier előtti „vetítés” lesz. Most amikor ez az írás készül még bizonytalan, hogy péntekre mennyire fogunk elkészülni a tervezetthez képest. Továbbá a nagy érdeklődés miatt, nem tudjuk garantálni sem a bejutást, sem azt, hogy Neked is jut mindenből! Nem tudjuk, hogy mennyire fog Neked ez az egész tetszeni, így most megmutatjuk az alap elképzelést, hogy együtt a Te véleményed figyelembe vételével tudjuk a kínálatot tovább fejleszteni. Sok féle újdonság érkezik, de csak limitált mennyiségben, amiből ezen a napon csak a készlet erejéig tudsz próbaképp válogatni, a bevezető akció keretében.

Várunk szeretettel, hogy válogass személyesen, mert rajtad kívül senki nem tudja, hogy mi a legjobb Neked!

Köszönjük, hogy elolvastad soraink és ne feledd, számítunk Rád, hogy számíthass ránk!

Gyere EL! 

Hozzászólások