Farsangi Jelmez a nagykertől, diszkont áron?

Farsangi Jelmez a nagykertől, diszkont áron?

Prémium kategóriás Widmann Farsangi Jelmez rendelés közvetlenül a nagykertől diszkont áron a DAJKÓKER segítségével! Ez mi?

Minden anyuka álma, hogy az ő csemetéjére lehessen a legbüszkébb a farsangi bálban. Mindenki megdicsérje: a rokonok, az ismerősük, óvónők, tanító nénik… A facebookon is jöjjenek majd az elismerő hozzászólások és záporozzanak a lájkok. Egy életre szóló élmény legyen a gyermeknek és anyának egyaránt, mert minden anyának a saját gyermeke mindenben a legjobb és a farsangi bálban sem lehet ez másként. Ez így is van rendjén! :)

Már mindjárt itt a jelmezbál és ideje lenne beszerezni egy szuper kis farsangi jelmezt a gyerkőcnek…

De milyen farsangi jelmez az ideális, mikor, hogy és honnan…?

Nem kis választékból, nem túl drágán, nem két számmal nagyobbat, ne a leggagyibbat és ne sok macerával…
…Jászberényből, vagy Hatvanból a farsangi jelmez kölcsönözőből elhozni és visszavinni is költség, mert a bérlés költségét az útiköltség még újabb két tűnő ezressel tarkítja… :(

A jó hír az,...

...hogy MOST elhozzuk Neked a Nagykerek kínálatát diszkont áron!
Annyit kell tenned, hogy kiválasztod a kívánt jelmezt a facebook oldalunkra feltöltött galériákból, üziben vagy személyesen megrendeled és kész! Minden megrendelt farsangi jelmez minden kedden az új áruval együtt érkezik és viheted! :)

Rendeld Meg Most!

Miért jó ez Neked?
  • Mert nagy választékból tudsz választani!
  • A vezető prémium minőségű Widmann farsangi jelmezekre garantáltan nem lesz semmi panaszod.
  • Mivel nem teszünk pénzt egy kezdő készletbe, így nagyon kedvező áron tudjuk adni.
  • Ha neten rendelsz akár milyen kedvezményes is a farsangi jelmez ára, arra még a szállítás körülbelül + 1000-1500 Ft
  • ha nem jó a méret ugyan ennyi a visszaküldés is ami téged terhel és ezt az összeget és ezt a kockázatot mi most átvállaljuk tőled!

Gondold végig: Te hogy látnád szívesebben gyermeked a farsangi bálban? A megálmodott farsangi jelmezben kicsattanó mosollyal, vagy jelmez nélkül nézőként pityeregve?

A válasz minden érző anyának egyértelmű, úgyhogy rendeld meg most! Ha mégsem jó nem kell elvinned!

Utóirat:

Korábbi facebook posztunkban is jeleztük már Neked, hogy sikerült megoldást találni a Farsangi Jelmez kérdésére, mivel többen kértétek a jelmezek beszerzésében a segítségünket.

Nem volt egyszerű megoldást találni, mert ahhoz, hogy legalább 150 féle farsangi jelmezt tudjunk Neked biztosítani, nincsenek jelenleg kapacitásaink, se hely sem pedig anyagi és erre már egyébként is a jelmezárusok szaküzletei és kölcsönzők jócskán kínálnak megoldást mindenki számára elérhető közelségben. Ezek a tények! Továbbá az új Fehérnemű BOLTrész kialakítása miatt az ideiglenes, picike boltrészben nem hogy több száz jelmeznek nem tudunk helyet biztosítani, lassan már egy tűt sem lehet leejteni. Akkor mégis mit tudsz tenni ha prémium minőségű farsangi jelmezt akarsz beszerezni és mint elit vásárló ki szeretnél tüntetni bennünket a jelmezvásárlás során is a bizalmaddal?

Egy régi kedves partnerünkkel összefogva a sok éves szoros együttműködés eredményezte az előrendeléses megoldást, aminek köszönhetően kockázat, elviteli kötelezettség és szállítási költség nélkül diszkont áron tudunk Neked segíteni.

Partnerünk biztosítja nekünk a saját készletét, amit itt képen ki tudsz választani és mi minden kedden el tudjuk Neked hozni.

Nézz körbe és ha nem találsz megfelelő megoldást és úgy döntesz, hogy ezt választod, akkor szívesen segítünk. Számíthatsz ránk.

Hozzászólások