Érted vagyunk, érted élünk!

Érted vagyunk, érted élünk!

Itt mindent lehet!


Vannak akik csak beszélnek arról, hogy “mi a vásárlóinkért vagyunk”... ezért mi ezt inkább tettekkel igazoljuk és valódi mosolyt csalunk az arcodra, hogy érezd magad valóban remekül, amikor hozzánk látogatsz!

Hozzánk érkezhetsz úgy, ahogy kedved tartja!
  • Nem lepődünk meg, ha görkorival érkezel...
  • És annak is kifejezetten örülünk, ha mondjuk elhozod magaddal kedvenc kutyádat...
  • Azon sem fogunk meglepődni, ha kezedben egy nagy fagylalttal sétálsz be hozzánk...
  • Ha épp fotózni szeretnél valamit, vagy egy selfiet a legújabb szerzeményedben kattintani... Nos, itt ez sem probléma!
  • ...és ha a babakocsit kint akarod hagyni, ne lepődj meg azon ha megkérdezzük tőled, hogy: Miért nem hozod be? Hozzánk nyugodtan behozhatod és szívesen segítünk még betolni is!
  • Ha rohanásban vagy és menet közben egy hamburgert akarsz még gyorsan megenni, azzal sem kell kint várakoznod… az nálunk - hidd el - teljesen rendben van!

De még sorolhatnánk, mert jöhetsz hozzánk mindenhogy: cicával gördeszkával, rollerrel, rádióval, telefonnal, mindennel... Mert itt mindent lehet azért, hogy jól érezd magad! Mi sem szeretjük azokat a helyeket, ahol sportot űznek a tiltó piktogramok sokaságának a kiaggatásából és azok betartásával való kellemetlenkedésből!

Most már látod, hogy a DAJKÓKER nem csak vásárlóbarát, hanem különösen nagy család és állatbarát is egyben.

Gyere és tapasztald meg Te is személyesen!

Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor ezen kívül is legalább 5 okod van még rá, hogy ellátogass hozzánk! Tudd meg ITT és MOST, hogy miért!

Hozzászólások