Garancia

100% Elégedettségi Garancia, akár 45 nap döntési szabadság


Pénztártól való távozás után reklamációt elfogadunk, mert biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett és még boldogabb leszel, így minden termékre 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

Ha nem vagy elégedett, vagy meggondoltad magad, visszafizetjük a termék árát, vagy kicseréljük Neked!

Mire és hogyan érvényes a garancia?

Minden olyan termékre, amely használatlan, bontatlan és eredeti címkéi megvannak!

Ez a legtöbb termékünkre jelentős szabadságot biztosít Neked, mert nyugodtan mutogathatod a párodnak, anyunak, barátnődnek a legújabb rucit, táskát, övet, bizsut, stb. egészen két hétig, csupán arra kell vigyáznod, hogy a címkét ne vedd le róla… és nem fog meglepetés érni, ha más azt mondja nem a Te stílusod, vagy pont ilyet kaptál közben, mert fogod és visszahozhatod.

Minőségi problémára is vonatkozik?

Természetesen igen! Minden 15 napon belül minőségi problémával visszahozott termék esetén eldöntheted, hogy pénzvisszafizetést, vagy cserét kérsz.

Mennyi ideig hozhatod vissza a terméket?

Az elégedettségi garancia feltételei, vásárlástól számított 15 napig érvényesek, azon túl a mindenkori előírt garanciális feltételek érvényesek.

Mi történik, ha visszahoztad a terméket?

Eldöntheted, hogy azonnali pénzvisszafizetést kérsz, vagy cserét. Tehát ha úgy gondolod, mi visszafizetjük a vételárat, vagy kicseréljük Neked!

Akár 45 nap döntési szabadság, ha nincs  olyan termék amire cserélni szeretnél!

Ez a garancia tényleg Rólad szól és van még +1 lehetőséged, ha cserélni szeretnél, de nincs olyan termék amire vágysz, vagy ha egy kis időre lenne még szükséged, hogy átgondold. A +1 lehetőség az az, hogy adunk Neked egy jóváíró kupont, ami a kiállítás napjától számított 30 napon belül bármire levásárolható! Így akár 15+30, azaz 45 napig élvezheted a döntés szabadságát…

Most már látod, semmit nem kockáztatsz, mert azt mi átvállaljuk és így nincs mitől félned, hisz véd a garancia!


Ugye ez szerinted is korrekt?

Amennyiben a válaszod "igen", tégy egy kockázatmentes próbát! Gyere és találkozzunk személyesen!

Nézd meg MOST milyen kincseket kínálunk Neked! »


Ismerd meg a kötelezettség nélküli felhőtlen vásárlás lehetőségének részleteit is:

 KATT IDE | A RENDELJ SZABADON RÉSZLETEIÉRT ►

* A garancia készpénz helyettesítő eszközre (pl.: kupon, ajándék utalvány, ajándékkártya) nem vonatkozik.
** A termék cseréjéhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a visszahozott termék bontatlan, eredeti, sértetlen állapotban kerüljön vissza hozzánk, vagy ha használt akkor a rendeltetés szerű használatból eredő hibával rendelkező termékekre érvényesíthető. Tehát abban az esetben ha hibátlan és használt a termék, akkor nem érvényes.
*** A kisebb értékű cseretermék esetén az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem tudunk.
**** Bontott, hiányos csomagolású, használt, sérült terméket az elégedettségi garancia keretében nem áll módunkban visszavásárolni.