Rólunk

A sztori


dajkoker-parfum-polcAnita és Gyuri sztorija valamikor 2010-ben kezdődött, egy kis polcnyi parfümmel és egy kevéske kozmetikummal, bár ez még a DAJKÓKER időszámítása előtt volt, mert ekkor még próbálkoztak több irányban is kereskedni.

Némi próbálkozás után a nulladik évben elsősorban az interneten keresztül tudtak érdemi forgalmat bonyolítani, amivel sikerült megalapozni a DAJKÓKERT.

DAJKÓKER születik...

dajkoker-2011.11.25.-megnyitottunk-plakatLátva az akkori helyzetet Jászfényszarun, hogy a divatvilág és az igényes termékek szerelmeseinek mindenért el kell utazni, felismerték, hogy egy minőségi kínálattal ahol a szépség és divatholmiké a főszerep, ami párosul egy exkluzív, otthonos környezettel egy hiánypótló üzlettel lehetnek szolgálatára a Jászfényszarun és környékén élőknek, hogy ne kelljen mindenért messzire utazni és 1000 felé rohangálni.

A meglévő üzlethelyiségek előkelő lehetőségként szolgáltak a célok megvalósításához és a befektetett kezdeti munka 2011. november 25-én meghozta gyümölcsét, mert megnyitotta kapuit Jászfényszaru és a környék egyik legcsaládiasabb ékszerdoboza a DAJKÓKER, amely 2014. januárjában megújult és még tovább színesítette kínálatát. A helyről ITT tudhatsz meg még többet.


 „Anitának és Gyurinak nagyon fontos az, hogy megadják a lehetőséget arra, hogy minden NŐ számára elérhetők legyenek egy helyen, ugyan azok a megfizethető, minőségi és márkás termékek a szépség és divatvilágban, mint a nagyvárosi bevásárló utcák közelében élőknek. Mindez extra garanciával, családias környezetből, kedves kiszolgálással és mégis elérhető áron”


Küldetésük nem volt hiábavaló, mert mára már több ezren választották Jászfényszaruról és környékéről és az interneten keresztül az egész országból őket. Ők azok, akik már tudják, hogy mit jelent a DAJKÓKER.  Miért? ITT Te is megtudhatod!

A DAJKÓKER DivatGardrób 1000 arca

A kezdetben csak illatszert, női ruhákat és divat kiegészítőket árultak, de a 2014-es megújulásnak köszönhetően megtalálható már itt a szépség és divatvilág minden kincse nőknek, csajoknak és gyerekeknek egyaránt, mindez különböző szezonális és sláger termékekkel fűszerezve ami a nőknek, anyukáknak hasznos szolgálatára lehet.

A kínálat vezérfonala a DIVAT, de nem a klasszikus értelemben véve, mert a divat itt nem csupán egy divatáru üzletet, egy butikot jelent, hanem azt is magában foglalva ennél sokkal többet. A DAJKÓKER DivatGardrób egyfajta divatkövető-klubhelyiség.


Mára már nagyon sok divatos terméket találsz a DivatGardróbban és még rengeteg terv vár megvalósításra

NŐI DIVAT

A női divat főszereplői a Mayo Chix, a RENSIX és a Masca Fashion a három legmegbízhatóbb magyar fast fashion divatcég termékei, de emellett olykor megtalálhatók itt minőségi török, divatos női rucik is és az elengedhetetlen női divatkiegészítők, azaz női táskák, bizsuk, övek, pénztárcák.

GYEREKDIVAT

A gyerekdivatot elsősorban a Disney mesefigurás ruhácskák uralják, a nagyobbaknak viszont a Chipi & Chips kis ruhák biztosítják a divatos megjelenést.

SZÉPSÉGDIVAT

A szépségdivat szerelmeseinek sok féle dekorkozmetikum, parfüm ad lehetőséget a mindennapos szépülésre. Ezen belül a körömlakkok sokszínűségét a Moyra körömlakkok nyújtják számodra. A szépségápolás ínyencei pedig a Manna Natúr Kozmetikumok kiváló mannaszappanjaival tudják bőrüknek megadni azt amit megérdemel.

SULIDIVAT

A rendhagyó nyári szezonális átállásban az iskolakezdésre készülő anyukákat a szezonálisan átalakított Nyári SuliCentrum várja, ahol a gyerekruhákon túl minden divatos sulicucc megtalálható egy helyen, ami az iskolakezdéshez kell, de persze egész évben megtalálhatók itt a SuliCuccok A-Z-ig amire év közben is szükség lehet.

AJÁNDÉKDIVAT

Az év végi karácsonyi nyüzsgésben egy igazi kincslelő ajándéksziget színesíti tovább a kínálatot, ahol az izgalmas kavalkádban mindenki talál egy divatos ajándékot, plusz apróságot amivel megajándékozhatja szeretteit.

 


 I Love MagyarBrands

Sokan nem is gondolják, hogy milyen sok nagyszerű magyar márka van. A DAJKÓKER DivatGardróbban kiemelt előnyt élveznek a magyar márkák, így ha lehetséges  első sorban mindig magyar gyártók / tervezők / forgalmazók termékei kerülnek a polcokra és csak, azok a darabok kerülnek be a nemzetközi kínálatból amiket az igényekhez mért magyar gyártók termékével nem lehet helyettesíteni.

A termékkínálatról ITT tudhatsz meg még többet.


Na és kik mozgatják a DAJKÓKERT?
dajkoker-anita

Janik Anita

Tovább Anita személyes bemutatkozására »

dajkoker-gyuri

Dajkó György

Tovább Gyuri személyes bemutatkozására »