Janik Anita alapító, a DivatGardrób üzletvezetője, a szépség és divattermékek szakértője

 

Ő varázsolja a termékek sokszínűségét és segít Neked megtalálni azt amire vágysz.

 

Anita gyerekkori álma az volt, hogy fodrász lesz, már gyerekkorában is imádta a szépség és divatvilágot, állandóan a Miss Pixy babájának haját alakítgatta fésülgette és imádott a legszínesebb ruhákba bújni.

 

Legelső munkahelye is anno egy butik volt, majd egy kis kitérő után a divat és szépségvilág a kenceficékkel kezdtek életébe szép lassan végleg beférkőzni, amikor az AVON Cosmetics Hungary belső munkatársaként dolgozott közvetlenül az előtt, mielőtt Gyurival megalapították volna a DAJKÓKER-t.

 

Anita közelebbről 


Engedd meg, hogy bemutatkozzak: Janik Anita vagyok és nagyon sok szeretettel köszöntelek. Imádok emberek közt lenni, azaz köztetek, így számomra nagyon testhezálló a kereskedelem. Sokszor találkozhatsz velem, amikor üzletünkbe látogatsz, én felelek a termékek sokszínűségéért és, hogy a vásárlás ne csak egy élmény legyen csupán, hanem egy igazi varázslat.


"A DAJKÓKER DivatGardróbban nem csak a divatvilág kincsei, elhivatottság és nagyon sok munka van, hanem megalapozott tudás is"


Nagyon fontosnak tartom a megalapozott tudást, ezért elvégeztem egy kereskedelmi iskolát is amikor megalapítottuk Gyurival a DAJKÓKERT, meg idő közben több szakmai tréninget és jelenleg a Mod'Art Művészeti és Divatiskolába készülök, hogy a maximumot tudjam nyújtani Neked.

 

Mára már a kereskedelem és a divatvilág az életem részévé vált, így Neked is sokkal könnyebben tudok segíteni, hogy megtaláljuk az egyéniségedhez legjobban illő darabokat a divatban.

 

A hétköznapokban szeretem a természetet, a vízparton a nyári napozást, a kutyusokat és imádok mosolyogni a világra…

 

Köszönöm figyelmed, térj be hozzánk minél sűrűbben és színesítsük együtt a hétköznapokat!

 

Anita

 

UI.: Ismerd meg Gyuri történetét is, meg a DAJKÓKER sztoriját és tudd meg, hogy milyen egy "Csöppnyi Budapest, Jászfényszaru szívében".

 

KATT IDE | ÉS ISMERD MEG A DAJKÓKER SZTORIT ►

 

Hozzászólások

Janik Anita, http://dajkoker.hu/testimonial-view/testimonial-2/