Dajkó Görgy alapító, a DivatGardrób vezetője, online marketing menedzser

 

Ő építi a jövőképet és eléri, hogy a dolgok megvalósuljanak.

 

Gyuri, mondhatni tradicionális kereskedő vénával van megáldva, nagyszüleinek már a negyvenes években vas-műszaki magánkereskedésük volt és később mamája anno Jászfényszarun az Iparcikk Áruház vezetőjeként negyven évet töltött a kereskedelemben és dédszülei Kunszentmárton leghíresebb saját tulajdonú virágboltját közel ötven évig vitték.

 

Korábban becsüsként régiséggel és műkereskedelemmel foglalkozott mielőtt Anitával megalapították volna a DAJKÓKERT, ahol a stílusok főszerepe már a divatvilág darabjaira helyeződött, de végig járta a ranglétrát, mert több családi és saját cég menedzselésében vett már részt és azt megelőzően mielőtt a versenyszférába került volna, volt szerencséje megtapasztalni a multinacionális nagyvállalati kultúrát is a Samsung Electronics Hungary munkatársaként.

 

Gyuri közelebbről


Sok szeretettel köszöntelek, Dajkó György vagyok. Imádok ötletelni és megvalósítani, így imádok vállalkozni. Én felelek azért, hogy jól menjenek a dolgok a színfalak mögött és azon dolgozok a jelenben, amivel Te találkozol majd a jövőben és azt figyelem, hogy mikor min kell változtatni ahhoz, hogy még jobban érezd magad, ha hozzánk látogatsz.


A DivatGardrób magas színvonalának megtartásáért mindenre képesek vagyunk

A cégigazgatás mellett fontos számomra az élet minden területén a tudatosság ezért folyamatosan képzem magam, mert mindig minden változik és ehhez, olyan alkalmazható tudásra van szükség, amely sikeresen alkalmazható az üzleti és a magánéletben. Az iskolákban megszerzett kereskedelmi és online marketing ismereteimet szakmai tréningeken tartom folyamatosan szinten és jelenleg  kommunikációt, vállalatirányítást és emberismeretet tanulok, azért hogy még magasabb színvonalon tudjuk képviselni azt amiben hiszünk.

 

A magánéletben rendszeresen úszok, olvasok, kedvelem a szép dolgokat, az antikvitásokat és emellett a kutyusok nagy tisztelője vagyok. Nem utolsó sorban szeretem a pezsgést és ha pörögnek a dolgok.

 

Köszönöm, hogy bemutatkozó soraimat elolvastad, várunk Téged bármikor!

 

Gyuri

 

UI.: Ismerd meg Anita történetét is, meg a DAJKÓKER sztoriját és tudd meg, hogy milyen egy "Csöppnyi Budapest, Jászfényszaru szívében".

 

KATT IDE | ÉS ISMERD MEG A DAJKÓKER SZTORIT ►

 

Hozzászólások

Dajkó György, http://dajkoker.hu/testimonial-view/testimonial-1/